چاشنی کلم ترش چیست؟ ترکیبی از دستور العمل ها در خانه
ادویه ها گیاهان معطر و خوش طعمی هستند که نه تنها برای بهبود طعم غذاها و دسرها، بلکه در چاشنی های مختلف از جمله ترشی استفاده می شود. همانطور که می دانید ترشی ها انواع مختلفی دارند و به همین دلیل ادویه هایی که برای تهیه آن استفاده می شود نیز متفاوت است. یکی از محبوب ترین ترشی ها خیار گل کلم است. طرز تهیه گل کلم ترشی ساده است، تنها نکته استفاده از ادویه است. به همین دلیل است که در این مقاله به شما می گوییم اگر می خواهید ترشی خوش طعم و معطر تهیه کنید از چه ادویه هایی استفاده کنید.
مواد مخصوص گل کلم رنده شده چیست؟
استفاده از ادویه های مختلف برای تهیه گل کلم ترشی کاملاً خوش طعم است و می توانید بسته به ذائقه خود و خانواده تان از ترکیب های مختلفی برای ادویه ترشی گل کلم استفاده کنید. در زیر به ادویه های رایجی می پردازیم که می توان در ترشی گل کلم استفاده کرد.
چاشنی مخصوص ترشی گل کلم چیست؟
گلپر فودا: قاشق چایخوری آدامس
پودر زیره: دو قاشق
پودر تخم گشنیز: 5 قاشق چایخوری
فلفل سیاه: یک قاشق چایخوری
فلفل قرمز: 1 قاشق چایخوری
زردچوبه: یک قاشق غذاخوری
دانه خردل: پشت قاشق
کرفس: یک قاشق چایخوری
پاپریکا: یک قاشق چایخوری
پودر سیر: دو قاشق
گیاهان معطر (طعم، ترخون، گشنیز، نعناع خشک): به میزان لازم
نمک: مقداری
چگونه گل کلم را در خانه خوشمزه کنیم
برای تهیه ادویه برای گل کلم ترشی دو روش وجود دارد: ابتدا ادویه های آسیاب نشده را آماده کرده و در خانه با آسیاب به صورت آرد خرد کنید. در این صورت چاشنی شما معطر و کره ای می شود. در این حالت ادویه های آسیاب شده را در یک کاسه بزرگ بریزید و خوب هم بزنید تا یکدست شود. سپس مخلوط به دست آمده را الک کنید تا هرگونه ناخالصی از بین برود سپس آن را در ظرف شیشه ای دربسته ریخته و در جای خنک و تاریک قرار دهید. می توانید حداقل شش ماه از مخلوط چاشنی گل کلم ترشی شده استفاده کنید.
تمام ادویه هایی که نام بردید را می توان به صورت پودر تهیه کرد و همانطور که ذکر شد با هم ترکیب کرد و در شیشه محافظ نگهداری کرد.
نکته اول: می دانید که هنگام تهیه ترشی گل کلم، استفاده از حبه های سیر تازه به جای پودر سیر، ترشی ها را خوشمزه تر می کند. در این صورت با نوک چاقو یک شکاف کوچک در نوک سیر ایجاد کنید تا طعم آن بهتر شود.
نکته دوم: بهتر است به مخلوط ادویه ها نمک اضافه نکنید، بلکه هنگام تهیه فلفل ها به شیشه انتخاب شده نمک را جداگانه اضافه کنید.
نکته سوم: زردچوبه و پاپریکا به چیزی که می خورید رنگ زرد و قرمز اضافه می کنند، بنابراین اگر نمی خواهید رنگ کلم زیاد تغییر کند، مقدار هر دو ادویه را کاهش دهید. همچنین می توانید فلفل را حذف کنید.
نکته 4: به جای سبزی خشک می توانید از سبزیجات تازه در کلم ترش استفاده کنید، طعم بیشتر و البته بهتری به کلم ترش می دهد.
[ بازدید : 60 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما : ]